Oslo Tennisklubb har fokus på god service i alle ledd, og ønsker å tilby medlemmene et bredt kurstilbud og velholdte baner på et velholdt anlegg Tennis for alle! Oslo Te

Privattimer Tennis Oslo

 • Trenere – Grefsen Tennis
 • Kurstilbud – Privattimer « Nordberg Tennisklubb
 • Privattimer - Soon Tennisklubb
 • Oslo Tennisklubb, Jonsrudveien 6, Oslo (2019)
 • Trenere – Grefsen Tennis

  Pris for privattimer: (inkludert baller og bane) 500kr - 600kr p/t BANEBOOKING TOURNAMENT SOFTWARE MELD DEG INN I KLUBBEN ÅRSKALENDER PRAKTISK INFO OM GREFSEN TENNIS HTK ønsker Erik Thorelli Velkommen tilbake som deltidstrener, da han nå er igang med sin Master her i Oslo. Erik jobber hovedsakelig med Tennis Future og rekrutt gruppen på OTA. Erik bor ved siden av klubben og kan ta privattimer. Ring ham på tlf. 459 16429. Fra Oslo/Østlandet/E18 Alternativ 1: Ta av E18 når du kommer til Harebakken Senter/Statoil. Kjør 2.avkjørsel i første rundkjøring etter avkjørselen fra E18 (Du skal kjøre med Panorama/NAV A-A til høyre for deg). Forsett helt til neste rundkjøring, du skal til venstre.

  PRIVATTIME OG KURS

  Privattime med trener er en fin og effektiv måte å lære seg tennis. Klubbens trener gir privattimer til medlemmer. Innendørs i hallen kan også ikke-medlemmer få trening. Det må imidlertid betales både for trener og leie av time inne. Vi har Tennisskole for store og små, kurs over 4 dager og over et helt semester. Vi har introduksjonstimer med trener slik at du/dere kan komme fort i gang. Dersom du ønsker privattimer med trener, tilbyr vi dette også. Hvis du mangler partner, kan vi også hjelpe deg med det. Vårt sosiale miljø er viktig og noe vi tar vare på. - få tilgang til privattimer med trener til rabatterte priser - delta på kurs og trening i regi av NTK. - delta på arrangementer, interne turneringer, medlemsfester i regi av klubben. Medlemskap varer fra januar -desember og faktureres en gang i året, normalt i februar/mars, evt ved medlemsinngåelse.

  TennisMoro.Club – Moderne privat tennisklubb i Oslo

  TENNIS privattimer Sertifisert tennistrener èn gang hver uke, – i Frognerparken, bare for deg. Inkludert følger leie av bane, rackert, baller og tennissko. Medlemskapet starter påmeldingsdagen, og fornyes automatisk, samme dato – hver måned. Fagerheimen tennisbaner sentralt Oslo sentrum tennis spille lære NTF Norges tennisforbund tenniskurs grusbaner medlem torshov rodeløkka grunerløkka Fagerheimen Tennisklubb 3 grusbaner for medlemmer og en kunstgressbane åpen for alle på Grünerløkka.

  Tenniskurs (25 kurs) | Kursagenten

  Vi tilbyr privattimer i tennis. Sted Neste kurs Varighet Pris; Trondheim: Trondheim: 600 pr time kr. Tenniskurs for barn - høstsemester. Vi tilbyr tenniskurs for barn - høstsemester. Tennis er en morsom sport for alle aldrer. Trondhjems Tennisklub tilbyr tenniskurs fra 5-6 års alderen. Vi deler inn grupper etter alder og erfaring med tennis. Kristiansand Tennisklubb ble stiftet i 1888 og er Norges eldste tennisklubb. Vi har tre utendørsbaner og tre nye plexipavebaner innendørs.

  Kurstilbud – Privattimer « Nordberg Tennisklubb

  Privattimer. Ta direkte kontakt med treneren når du ønsker privat trening. Hans Granlund – trener +47 90986052 Kart-funksjonen er vår måte å promotere det flotte arbeidet tennisklubbene og trenere gjør hver dag. Med dette ønsker vi også gjøre det enkelt for alle med interesse for tennis å finne frem til tennistilbud der de er. Klikk på logoene under for å komme til klubbens side i Nordic Tennis-kartet.

  RESERVERING AV BANE INNENDØRS - HOVEDSIDEN

  Klubbens trener gir privattimer og vi arrangerer kurs for nybegynnere og litt øvet. Les mer.. Reservering av bane innendørs Vi leier ut faste sesongtimer og strøtimer til både medlemmer og ikke-medlemmer. Les mer.. Utskrift Info om nettbasert bestillling av strøtime i tennishallen. ROGY JUNIOR TURNERINGER I OSLO REGIONEN . Turneringsoversikt ROGY 2019. ROGY: Står for Red, Orange, Green og Yellow. Det er de fire nivåene vi deler inn Tennisskolen i.

  Bygdø Tennisklubb | Forside

  BTKs mål er å tilby et trygt og imøtekommende miljø hvor tennis blir promotert som en sunn og trivelig idrett for spillere av alle aldersgrupper og nivåer. HTK ønsker Erik Thorelli Velkommen tilbake som deltids trener, da han nå er igang med sin Master her i Oslo. Erik jobber hovedsakelig med Tennis Future og rekrutt gruppen på OTA. Han vil også inn imellom hjelpe til på tennis skolen og voksen kurs . Erik bor ved siden av klubben og kan ta privattimer. Ring ham på tlf. 459 16429. Yoga og Tennisinstruktør i Oslo. Underviser i Virya yoga på Myrens og Elixia samt i bedrifter og privat. Tennis ute på Frogner og inne på Ullevål. Jeg har utdannelse fra Nordiska Yogainstitutet i Stockholm (500t) , Axelsons i Oslo og OsloYoga. Tennis har jeg spilt hele livet, blant annet på landslaget og i elitedivisjonen. Jeg tilbyr private timer og til bedrifter i både yoga og tennis ...

  Nordic Tennis Kart – Din online tennisarena!

  Aktiv 365 Tennis Privattimer tennistrener Bergen 1. Universitetet i Oslo Tennis Hardcourt Oslo 1. OsloMet – storbyuniversitetet Tennis Hardcourt Oslo 1. Sagene IF Tennis Oslo Oslo 1. NORGES TENNISFORBUND Privattimer tennistrener Online 1. NESODDEN TENNISKLUBB Akershus Nesoddtangen 2. HALDEN TENNISKLUBB Strengetjenester Halden 1. Vi kan tilby kurs for hele familien. Vi følger konseptet Play & Stay. Det vil si at vi tilpasser baner, baller og øvelser etter spillerens ferdigheter og forutsetninger. Stavanger Tennisklubb holder til på Tjensvoll og er blant landets største og mest aktive tennisklubber.

  Rønneberg Tennis, Ullern Tennisklubb, Oslo (2020)

  Rønneberg Tennis er et enkeltpersonsforetak (ENK) som tilbyr tennistimer for spillere i alle aldersgrupper, både gruppetimer og privattimer! Rønneberg Tennis tilbyr tennistimer til alle nivåer og aldre. Jeg, Carl Fredrik Rønneberg er en erfaren trener-1 sertifisert (NTF) tennistrener som tilbyr timer for mennesker med alle slags ambisjoner. Med de yngre barna jobber vi etter Play and Stay metodikken. Det er også mulig å leie privattimer med egen trener. Grefsen TK inviterer til sommer camp 2 ganger i løpet av sommeren (ukene 26 + 33). Her får juniorene i klubben en mulighet til å spille mye tennis og bli kjent med andre som deltar på kurs.

  Privattimer - Soon Tennisklubb

  PRIVATTIMER . Privattimer avtales direkte med trener. Thomas L Baker, mobil 938 24 892, e-post [email protected] Andreas H. Haugteien, mobil 45 15 70 00, e-post [email protected] Privattimene varer i 55 minutter om ikke annet er avtalt. TENNIS kurshelg, består av 4 timer (2 timer x 2 dager). Varighet lørdag & søndag kl 12:00 – 14:00. Inkluderer leie av sertifisert tennistrener, bane, tennissko, racker og baller. Maks 8 deltakere. I had a wonderful time and experience! It was a pity that I did not have more days to try the other dances (salsa, bachata, swing, etc), but I will certainly be back if I return to Oslo one day!So if anyone happens to be in Oslo and want to do some dancing, do give I Love Dancing a try!

  Tenniskurs - Velkommen til Bekkelagshøgda tennisklubb

  Hvert år arrangerer vi både tenniskurs og tennisskoler gjennom sesongen. Tenniskurs for juniorer og voksne starter primo mai og varer frem til skoleferien. Normalt blir det også arrangert tenniskurs på høsten. Privattime tennis i Oslo NYTT TEMA. sennomis90 Innlegg: 4714. 13.05.13 21:21. Del. Lurer på om jeg skal prøve meg på å ta noen privattimer i sommer. Noen som har noen tips på gode trenere som tilbyr dette i Oslo? ... Født i 1966 og oppvokst i Oslo-området. Begynte med tennis som 12–åring og satset mye frem til 25 års alderen. Spilte i klubbene Ullern og Grefsen på den tiden jeg var mest aktiv. Split i mange år på høyt nasjonalt nivå. Vunnet NM gull for lag med Ullern Tennisklubb på 80-tallet og var med på Norges 40+ lag i VM i 2008.

  IL Heming

  Etter 19 år som daglig leder i Tennisavdelingen har Karin Hjelle Dalbak valgt å akseptere et jobbtilbud fra Aktiv mot Kreft med oppstart 1. april 2020. IL Heming og Heming Tennis vil med dette miste en svært verdsatt medarbeider. HTK ønsker Erik Thorelli Velkommen tilbake som deltidstrener, da han nå er igang med sin Master her i Oslo. Erik jobber hovedsakelig med Tennis Future og rekrutt gruppen på OTA. Erik bor ved siden av klubben og kan ta privattimer. Ring ham på tlf. 459 16429. Han er hjemme i høstferien og flere timer er endelig ledige i boblen etter idag og ...

  Bygdø Tennisklubb | Privattimer

  Privattimer er en super måte for nybegynnere å komme i gang med tennis på, for rustne spillere å få i gang spillet sitt igjen eller for de som har spesielle problemområder de ønsker å jobbe med. For å avtale privattime, ta kontakt med hovedtrener Luis Silva på e-post [email protected] eller administrasjonen, e-post [email protected] voksne og tilbud om privattimer i tennis. Det er tegnet faste baneleiekontrakter for i overkant av ... var det første Norgesmesterskapet i rullestoltennis som har blitt holdt utenfor Oslo på 17 år. BTA har et eget treningssenter (BTA Trening) hvor målet er å oppnå 400 betalende medlemmer.

  Voksenkurs – Oslo Tennisklubb

  Oslo Tennisklubb har fokus på god service i alle ledd, og ønsker å tilby medlemmene et bredt kurstilbud og velholdte baner på et velholdt anlegg Tennis for alle! Oslo Tennisklubb Tennis for alle! Rønneberg Tennis er et enkeltpersonsforetak (ENK) som tilbyr tennistimer for spillere i alle aldersgrupper, både gruppetimer og privattimer! Rønneberg Tennis tilbyr tennistimer til alle nivåer og aldre. Jeg, Carl Fredrik Rønneberg er en erfaren trener-1 sertifisert (NTF) tennistrener som tilbyr timer for mennesker med alle slags ambisjoner. NYBEGYNNERKURS I TENNIS - for nybegynner VOKSNE. Dette er et kurs for deg som er nysgjerrig på tennis. Ila kurset vil du få en praktisk innføring i grunnleggende teknikk.

  Oslo Tennisklubb, Jonsrudveien 6, Oslo (2019)

  PRIVATTIMER FOR BARN I UKE 8 🎾👶👍 ... Oslo, 0680 . Bøler Tennis- Et av Oslos fineste grusanlegg . Tennisregion Østland Øst Postboks 301 Skøyen Oslo, 0212 . Tennisregion Østland Øst jobber for å fremme tennis i vår region ved å arrangere turneringer og jobbe for rekrutering til tennis. Wiktoria er fulltidsansatt som trener for alle nivåer. Hun er også hovedansvarlig for konkurransespillernes treningsprogram i klubben. Wiktoria har erfaring fra internasjonalt turneringsspill og har gjennomført Trener 1, Trener 2 og flere etterutdanningskurs i regi av NTF.

  OSLO TENNISKLUBB – Nordic Tennis Kart

  Oslo Tennisklubb ble stiftet i 1900, og er med det en av de eldste tennisklubbene i Norge. Klubben har pr. 31.12.2015 ca 880 medlemmer. Dette er en vekst på rundt 45% de siste 4 år. Klubben har sitt anlegg på Madserud i Oslo, ca. 500 meters gange fra tog, trikk og buss på Skøyen. Det er også kun 200 meters gange til Frognerparken. Dansekurs i Oslo, barn, ungdom og voksne - Vi har et av Oslos aller største dansetilbud! Nye 13 uker dansekurs startet opp 20. - 23. januar 2020. Fortsatt mulig å melde seg på dansekurs. Se vårt store og spennende kurstilbud!

  Holmenkollen Tennisklubb - Home | Facebook

  Holmenkollen Tennisklubb, Oslo, Norway. 608 likes. Bjørnveien 74, 0773 Oslo 22136000 [email protected] Sandefjord Tennisklubb Tlf: 46 53 50 40 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Pingvinhallen, Bugårdsparken Sportsveien 21 3224 Sandefjord Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Les mer her. Ved å klikke på "Jeg godtar", eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies.

  Bestille bane - Njård

  Bestille bane . Njård har 4 hardcourt baner: 2 baner i Njårdhallen og 2 baner i bobla ((stengt i skolens ferier og mellom 01.05 - 30.09) i Jensmessveien.Banene leies ut både som faste timer (kontraktstimer) og som drop-in timer. voksne og tilbud om privattimer i tennis. Det er tegnet faste baneleiekontrakter for i overkant av 100 tennistimer i uken. Klubben har 588 medlemmer ved utgangen av 2017. Klubbens aktiviteter kan oppsummeres som følger: Klubben har jobbet med å videreutvikle det eksisterende treningstilbudet for alle aldersgrupper og nivåer i 2017.

  VOKSNE – Oslo Tennisklubb

  It is a mixture of tennis drills, fitness workout and strength exercises all done on the tennis court. It’s a new social activity for people of any age, any tennis and fitness/strength abilities who want to improve their tennis skills, get the body in shape and also burn more calories than in any other tennis concepts. Det var med stor glede - stolthet og spenning - vi mottok beskjeden at vi i Njård Tennis skal arrangere . Davis Cup. Dette er et stort arrangement og vil bety mye for klubben og medlemmene våre. Vi ser frem til spennende kamper og god stemning. Vi i Njård vil gjøre vårt beste for at alle skal få en fin tennisopplevelse under Davis Cup! Sommeren nærmer seg, og hva er vel bedre enn å la barna utfolde seg på en av Hemings sommerskoler? Basis, Langrenn, Fotball og Tennis arrangerer alle sommerskoler på Hemingbanen i uke 26, 32 og 33. PÅMELDINGEN ER ÅPEN!

  LTK - Lørenskog Tennisklubb

  Nå har klubben satt opp et webkamera som viser aktiviteten på utebanene. Du finner bildet under menyvalget «Utebaner». Styret håper det kan være til nytte for medlemmene ved at det blir lettere å sjekke om baner er ledige for spill. Spill tennis i Kristiansand i sommer! Flott anlegg med tre utendørsbaner og tre innendørsbaner. -Gjestespill fra kr 200/bane/time -Pay and play trening med ITF-trener 3 -Privattimer -Delta i...  Privattime med trener er en fin og effektiv måte å lære seg tennis. Klubbens trener gir privattimer til medlemmer. Innendørs i hallen kan også ikke-medlemmer få trening. Det må imidlertid betales både for trener og leie av time inne. Cheap bras online sale. It is a mixture of tennis drills, fitness workout and strength exercises all done on the tennis court. It’s a new social activity for people of any age, any tennis and fitness/strength abilities who want to improve their tennis skills, get the body in shape and also burn more calories than in any other tennis concepts. Pris for privattimer: (inkludert baller og bane) 500kr - 600kr p/t BANEBOOKING TOURNAMENT SOFTWARE MELD DEG INN I KLUBBEN ÅRSKALENDER PRAKTISK INFO OM GREFSEN TENNIS BTKs mål er å tilby et trygt og imøtekommende miljø hvor tennis blir promotert som en sunn og trivelig idrett for spillere av alle aldersgrupper og nivåer. PRIVATTIMER . Privattimer avtales direkte med trener. Thomas L Baker, mobil 938 24 892, e-post [email protected] Andreas H. Haugteien, mobil 45 15 70 00, e-post [email protected] Privattimene varer i 55 minutter om ikke annet er avtalt. Oslo Tennisklubb har fokus på god service i alle ledd, og ønsker å tilby medlemmene et bredt kurstilbud og velholdte baner på et velholdt anlegg Tennis for alle! Oslo Tennisklubb Tennis for alle! Aktiv 365 Tennis Privattimer tennistrener Bergen 1. Universitetet i Oslo Tennis Hardcourt Oslo 1. OsloMet – storbyuniversitetet Tennis Hardcourt Oslo 1. Sagene IF Tennis Oslo Oslo 1. NORGES TENNISFORBUND Privattimer tennistrener Online 1. NESODDEN TENNISKLUBB Akershus Nesoddtangen 2. HALDEN TENNISKLUBB Strengetjenester Halden 1. Holmenkollen Tennisklubb, Oslo, Norway. 608 likes. Bjørnveien 74, 0773 Oslo 22136000 [email protected] Hvert år arrangerer vi både tenniskurs og tennisskoler gjennom sesongen. Tenniskurs for juniorer og voksne starter primo mai og varer frem til skoleferien. Normalt blir det også arrangert tenniskurs på høsten. Hockey light alarm clock. Oslo Tennisklubb ble stiftet i 1900, og er med det en av de eldste tennisklubbene i Norge. Klubben har pr. 31.12.2015 ca 880 medlemmer. Dette er en vekst på rundt 45% de siste 4 år. Klubben har sitt anlegg på Madserud i Oslo, ca. 500 meters gange fra tog, trikk og buss på Skøyen. Det er også kun 200 meters gange til Frognerparken. Klubbens trener gir privattimer og vi arrangerer kurs for nybegynnere og litt øvet. Les mer.. Reservering av bane innendørs Vi leier ut faste sesongtimer og strøtimer til både medlemmer og ikke-medlemmer. Les mer.. Utskrift Info om nettbasert bestillling av strøtime i tennishallen.

  1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580

  Privattimer Tennis Oslo © 2020 Oslo Tennisklubb har fokus på god service i alle ledd, og ønsker å tilby medlemmene et bredt kurstilbud og velholdte baner på et velholdt anlegg Tennis for alle! Oslo Te